javljanje vodomera

Javno komunalno podjetje Log d.o.o. obvešča občane občin Ravne na Koroškem, Prevalje, Mežica in Črna na Koroškem, da bo zaradi praznika, 15. avgusta, spremenjen urnik odvoza odpadkov in sicer :

Odvoz suhih odpadkov bo v :

  • - občini Ravne na Koroškem in Prevalje izveden v sredo namesto v torek in na podeželju Prevalj v četrtek namesto v sredo
  • - v občini Mežica bo odvoz izveden v četrtek namesto v sredo in na podeželju v petek namesto v četrtek

 Odvoz biološko razgr ...

Postopek javne dražbe za prodajo zemljišča v lasti JKP LOG d.o.o. - tržnica Prevalje je ustavljen.


JKP Log d.o.o.

OBVEŠČAMO VAS, DA OD 1.6.2017 NE BOMO ODVAŽALI ODPADKOV, V KOLIKOR POSODE Z ODPADKI NE BODO POSTAVLJENE NA PREVZEMNO MESTO.

Prevzemna mesta za odpadke morajo biti dostopna vozilom za neoviran in varen prevzem odpadkov v vseh vremenskih razmerah in smejo biti oddaljena od roba prometne poti smetarskega vozila največ 2m.

( Tehnični pravilnik, 13.čl).

Izvirni povzročitelji odpadkov morajo na dan odvoza zabojnik ali vrečko za odpadke postaviti na prevzemno mesto ( Odlok o op ...

Javna dražba za prodajo premičnin oziroma motornih vozil.

Odgovor na vprašanje morebitnih kupcev:
Kjer je v tabeli zaveden delovni stroj in pod njim dodatki delovnega stroja, se stroj prodaja skupaj z vsemi priključki oziroma dodatki. V kolikor se boste odločili za nakup takšnega delovnega stroja, potem pri sklicu uporabite sklicno številko zavedeno ob delovnem stroju.

Javna drazba prva LOG-d.o.o. 24.5.2017

KONTAKTNI PODATKI

  • Dobja vas 187, 2390 Ravne na Koroškem
  • +386 (0)2 870 57 41
  • +386 (0)2 870 57 50
  • info@jkp-log.si
Naša spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam