javljanje vodomera

Zakon o pogrebni in pokopališki dejavnosti

Obveščamo vas, da je dne 15.10.2016 v veljavo stopil nov Zakon o pogrebni in pokopališki dejavnosti (Ur.l.RS, št.62/16), ki pa še ni  operativen. Kaj to pomeni?

Vlada je predpisala prehodno obdobje (predvidoma eno leto), v katerem se morajo pripraviti vsi podzakonski akti, ki bodo natančneje določili vzpostavitev 24 urne dežurne službe, način pokopavanja umrlih, enotni cenik uporabe pokopališč in ostale tehnične normative.

V skladu z navedenim se v prehodnem obdobju za izvajanje pogrebne in pokopališke službe  uporabljajo stari predpisi oziroma se izvajajo aktivnosti na področju pokopališke in pogrebne dejavnosti tako kot do sedaj.

V javnosti in med prebivalci že krožijo različne reklame oziroma zavajajoča sporočila različnih ponudnikov, ki so v nasprotju z zakonodajo.

V izogib nevšečnostim v najtežjih trenutkih življenja, vas prosimo, da si pred naročanjem pogrebnih storitev, pridobite vse potrebne informacije.

Naše podjetje si bo tudi v prihodnje prizadevalo za kakovostne, profesionalne in cenovno ugodne storitve v pomoč svojcem v najtežjih trenutkih.

KONTAKTNI PODATKI

  • Dobja vas 187, 2390 Ravne na Koroškem
  • +386 (0)2 87 05 741
  • info@jkp-log.si

BONITETA

Naša spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam