javljanje vodomera

ZAČASNA ODJAVA POSLOVNE DEJAVNOSTI

POZIV PRAVNIM SUBJEKTOM NA OBMOČJU OBČIN RAVNE NA KOROŠKEM, PREVALJE, MEŽICA, ČRNA NA KOROŠKEM

V Javnem komunalnem podjetju Log d.o.o. pozivamo vse pravne subjekte, na področju občin Ravne na Koroškem, Prevalje, Mežica in Črna na Koroškem, ki so na podlagi vladnega Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (UL RS št. 25/2020 z dne 15.03.2020) prekinili z izvajanjem svoje poslovne dejavnosti, da z redno pošto na naslov podjetja (JKP LOG d.o.o., Dobja vas 187, 2390 Ravne na Koroškem) ali na elektronski naslov info@ikp-loa.si posredujejo podpisano in štempljano izjavo o začasni prekinitvi poslovne dejavnosti, ki je objavljena na naši spletni strani oziroma v prilogi dopisa.

V skladu z usmeritvami Vlade Republike Slovenije pravnim subjektom, ki bodo podpisali izjavo o začasni prekinitvi poslovne dejavnosti, v mesecu aprilu in maju oziroma do preklica izrednega stanja s strani Vlade RS, ne bomo obračunavali rednega odvoza in ravnanja z odpadki.

Izjava pravnega subjekta, da je na podlagi vladnega Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (UL RS št. 25/2020 z dne 15.03.2020) prekinil z izvajanjem svoje poslovne dejavnosti, je informacija javnega značaja in bo objavljena na spletni strani www.jkp-log.si.

V primeru ugotovitve neverodostojnosti podatkov bo JKP Log d. o. o. obvestilo Tržni inšpektorat Republike Slovenije (TIRS) in Finančno upravo Republike Slovenije (FURS).

 

Lep pozdrav in ostanite zdravi!

Priponke:
Download this file (SKM_C25820040110020.pdf)Začasna odjava poslovne dejavnosti[Začasna odjava poslovne dejavnosti]99 kB
Download this file (izjava-poslovni-subjekti_ODPOVED ODVOZA.docx)Izjava[ ]21 kB

KONTAKTNI PODATKI

  • Dobja vas 187, 2390 Ravne na Koroškem
  • +386 (0)2 87 05 741
  • info@jkp-log.si

BONITETA

Naša spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam