javljanje vodomera

Voda – 10. 8. 2023

V vodovodni sistem smo lahko pripeljali vodo iz rezervnih in drugih vodnih virov. Zaradi onesnaženega sistema z reko Mežo lahko vodo uporabljate kot sanitarno vodo za vse ostalo velja ukrep prekuhavanja in odgovorne ter varčne rabe pitne vode! (Ne obremenjujte sistema z uporabo tlačnih čistilcev, s pranjem vozil, zalivanjem … ).

Prosimo za pomoč pri oskrbi z vodo občanov, ki potrebujejo pomoč (ostarelim in Na vseh območjih, kjer prihaja do motenj z oskrbo, PITNO VODO ZAGOTAVLJAMO S CISTERNAMI. Poskrbite za ČISTE posode, primerne kapacitete za varčno rabo gospodinjstva.

PITNO VODO lahko prevzamete na sledečih 26 lokacijah, ki so nameščene povsod po mestu Prevalje oziroma ob vseh glavnih trgovinah, igriščih, osnovni šoli, cerkvi itd.

Prosimo za pomoč pri oskrbi z vodo občanov, ki potrebujejo pomoč (ostarelim in bolnim) in ki trenutno dobave vode nimajo.

Na Šentanelu in na Lešah je voda pitna, V vodohran Holmec dovažamo vodo z gasilskimi cisternami. Prebivalce naprošamo za varčno rabo vode.

KONTAKTNI PODATKI

  • Dobja vas 187, 2390 Ravne na Koroškem
  • +386 (0)2 87 05 741
  • info@jkp-log.si

BONITETA

Naša spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam