javljanje vodomera

UKREP VAČNE RABE vode!

Civilna zaščita je zaradi pomanjkanja vode sprejela Ukrep varčne rabe vode. Le to pomeni, da je zalivanje vrtov in drugih površin, čiščenje z vodo zunanjih površin, pranje avtomobilov fizičnih oseb (razen podjetij in podjetnikov) je prepovedano!

(Ne za pranje vozil, zalivanje, kopanje … ).

Trenutno se Prevalje oskrbujejo z vodo iz več sistemov, ki pa ne zadoščajo za normalno oskrbo z vodo, saj se vodostaji oz VODNATOST izvirov, ki jih lahko uporabljamo, ZNIŽUJEJO! Zato v višje ležečih objektih prihaja do slabše oskrbe z vodo ali pa le te sploh ni.

Bazen na Holmecu polnimo z dovozi vode s cisternami. Zaradi izjemne porabe ponovno apeliramo na Holmčane, da se zavedajo, da vodoskrbni sistem ne deluje normalno in da prihaja do občasnih ustavitev dobave, zaradi česar naj vodo skrbno uporabljajo za najnujnejše.

Vodovod iz Mežice proti Prevaljam se pospešeno gradi. Samo včeraj smo položili 144 m vodovodnih cevi, v skupnem torej 492 m.

KONTAKTNI PODATKI

  • Dobja vas 187, 2390 Ravne na Koroškem
  • +386 (0)2 87 05 741
  • info@jkp-log.si

BONITETA

Naša spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje strani in vodenje statistike ogledov. Več si lahko preberete tukaj.
se ne strinjam
se strinjam